VATTACUKOR POPCORN GÉP PAVILON SÁTOR

VATTACUKOR POPCORN GÉPEK ELADÁSA! SÁTOR, PAVILON, RENDEZVÉNY SÁTOR ÉRTÉKESÍTÉS!

automosas.jpg

FIGYELEM!

HÍRDETÉSÜNKBEN FELSOROLT ÁRAINK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK!

A Ptk. 2013. ÉVI V. TÖRVÉNY ALAPJÁN, AZ ÁRAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATNAK, ÉS NEM FŰZŐDIK HOZZÁJUK AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG!

A SZERVÍZKÖLTSÉG A RÁFORDÍTOTT MUNKA ALAPJÁN ELTÉRHET AZ IRÁNYADÓ ÁRAKTÓL!

IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉSE KIFÚRÁSA - A HENGERFEJ LEVÉTELE NÉLKÜL, A SZERELÉS NAPJÁN! AUTÓJÁT MÉG AZNAP HAZAVIHETI, AZT NEM KELL NÉLKÜLÖZNIE!

devil_car_system_logo.jpg

 

SZEGED

Izzítógyertya szerelés, MELYET MEGVÁRHAT - Csongrád megye / Szeged!
 
Sérült - Beleszakadt - Beletört / Hívjon
M: 06702964404
 
Mobil telefon/sms:
+36 70 296 4404
 
Alapár 50.000.-Ft + ÁFA!
 
 
FIGYELEM!

Nem csak beletörött izzítógyertyákkal foglalkozunk, hanem akkor is vállaljuk a gyertyacserét, amennyiben még meg sem próbálták kiszedni (ezt ellenőrízzük a szerelés megkezdése esetén), de ekkor is

felszámoljuk az

50.000.-Ft + ÁFA

alapárat!

(Nem tervezhető előre ugyanis, hogy a 4-6db izzítógyertya cseréje 1órát, vagy 8órát vesz igénybe!)

A beletörésért nem Ön, vagy az Ön szerelője a hibás, hanem az autógyártók a “hibásak”, mert annyira vékony falú és hosszú acél izzítógyertyákat terveztek, hogy hosszabb idő után beleégnek az alumínium hengerbe, és többször síma fúrással, a motor bontása nélkül eltávolíthatatlanok!

FIGYELEM!

AZ ÍZZÍTÓGYERTYA KIFÚRÁSA CSAK EGY LEHETŐSÉG AZELŐTT, MIELŐTT MEG KELLENE BONTANI A SÉRÜLT, VAGY BELESZORULT GYERTYA MIATT A HENGERFEJET, DE CSAK 90%-BAN GARANTÁLT A SIKERE, TEHÁT 100 GYERTYÁBÓL 10 GYERTYÁT NEM SIKERÜL EZZEL A MÓDSZERREL SEM KIVENNI!

Abban az esetben ugyanis, ha az izzító gyertya bármely kis darabja a szereléskor mégis, óhatatlanul beleesik a motorba, a hengerfejet ekkor valóban le kell venni, de a szerelési díjba ekkor már beszámítjuk az addig kifejtett munkaóra értékét, és a gyertyaszerelésért külön díjat ekkor nem számítunk fel. 

(Ekkor csak a ráfordított óradíjat kérjük el, de amennyiben nálunk szerelteti az autóját, a gyertyahkifűrásra fordított óradíjat nem számoljuk fel, vagy később azt levonjuk a szerelési díjból!)

AMENNYIBEN NEM EREDMÉNYES A KÍFÚRÁS, EZT KÖVETŐEN MEG KELL BONTANI A MOTORT, MELY KÖLTSÉGÉRŐL ÁRAJÁNLATOT TUDUNK ADNI, DE ANNAK KÖLTSÉGE A GJMŰ TULAJDONOST TERHELI!

 JŐJJÖN EL SZERELŐMŰHELYÜNKBE, MELY SZEGEDEN TALÁLHATÓ!
(CallCenterünkel egyeztessen előzetesen időpontot!)
 
A szerelést a műhelyünkben vállaljuk elvégezni, nem szállunk ki a helyszínre!
 
Kérjük a munka folyamatos elvégzése érdekében, telefonon szíveskedjen ídőpontot egyeztetni!
  
Mobiltel./Sms: +36 70 296 4404
E-mail: 2013goldenway@gmail.com
  
 
Professzionálisan vállaljuk, Sérült – Hengerfejbe szakadt - Beletörött izzítógyertya kifúrását – eltávolítását, a gyertya helyének tisztítását - menetjavítását a hengerfejből, alapesetben a motorblokk szétszerelése, a hengerfej levétele nélkül, A SZERELÉS NAPJÁN!
 
Az Izzító gyertyák szerelését, gépjármű típus függetlenül vállaljuk!
 
Előnyei: Jelentős idő- és költségmegtakarítás, könnyű kezelhetőség.
 
Javaslatunk beletört izzítógyertya esetén: 
 
Célszerszámok, és hozzáértés hiányában SEMMIKÉPP ne álljon neki házi módszerekkel szerelni, mert nem fog pozitív eredményt elérni!
 
FORDULJON SZAKSZERVÍZÜNKHÖZ!
 
Tapasztalatunk szerint, ha beletörik az izzítógyertya a hengerfejbe, akkor a megkönnyíti a munkákat, ha “barkács” módszerekkel nem állnak neki kiszedni. (pl. ráheggesztés - "fúrás/faragás).
 
Általában a barkácsolás következménye, hogy tönkreteszik a hengerfejben lévő menetet, vagy ráhegesztenek az izzítógyertyára. Esetleg beletörnek egy fúrót. Eredményt általában nem szoktak vele elérni, csak annyit, hogy a munkákat rendkívül módon megnehezítik, mely jelentős munkaidőráfordítást, és költségnövelést eredményez!        
 
Izzítógyertya kifúrás!
 
NE TEGYE!
 
HÍVJA SZERELŐ MŰHELYÜNK CALLCENTERÉT!
 
 
Munkafolyamat:
- Az izzítógyertyák helyének feltárása, a gyertyákhoz való hozzáférés-szerelés,  
- A beletört, beleszakadt izzítógyertyát szakszerűen kiszedjük,kifúrjuk (M8x1, M9x1,M10x1),
- A menetet javítjuk. Ha sérült akkor újra perselyezzük. M8x1, M9x1,M10x1,        
- Speciális vékony drótkefével, kitakarítjuk a gyertya fészkét,                                      
- Ha rendelkezésre áll az új izzítógyertya, azt speciális spray-vel befújjuk (1400 Celsius fokig hőálló) és beszereljük. A spray hosszú távon meggátolja, az ismételt korom lerakódást!
- A leszerelt alkatrészek visszaszerelése,
- Motorhibakódok számítógépes kiolvasása, tőrlése az autó elektronikai rendszeréből.
 

Árak, munkadíjak

Szervizünk a szinte mindig fix munkadíjakkal dolgozik!

Amikor meg kell bontani a motornak egy részét ahhoz, hogy ki lehessen kalkulálni a javítási költséget azt szoktuk javasolni, hogy szánjunk rá szükség szerint fél, vagy egy órát arra, hogy a konkrét alkatrészig megbontsuk a motort és amikor már tudjuk, hogy mit kell javítani akkor már tudunk összegekről beszélgetni.

Sajnos nem tudjuk megmondani "látatlanban" a hibát, és azt sem, hogy a szerelés mennyibe fog kerülni! 

Az alkatrészeket a kiskereskedelmi forgalmi árakon adjuk, és nem számítunk fel "szerviz felárat"!

Az Izzítógyertya szerelést gépjármű javító műhelyünkben végezzük, mely munka átlag minimum Tervezhető minimális Alap Költsége 50.000Ft - 120.000.-Ft -ig +ÁFA terjedhet, mely függ az autó márkától - és évjáratától, az izzítógyertyákhoz való hozzájutás szerelési idejétől, a szerelés bonyolultságától, és attól, hogy a gyertyák mennyire vannak beragadva a hengerfejbe! 

Amennyiben 1db gyertya van már beletörve a hengerfejbe, annak az eltávolítása, és menetjavítása, új gyertya beszerelése ~ min. 50.000.-Ft +ÁFA - ingyenes hibakiolvasás, és számítógépes hibaellenőrzés - tőrlés!

(A szereléskor, vagy már a szerelés megkezdése előtt beletörött gyertyák eltávolítása/kifúrása - gyertya helyének menetjavítása - új gyertya beszerelése +20.000.-/db +ÁFA). 

Beletört izzítógyertyák kifúrása telephelyünkön:

1db: 50.000.- Ft +ÁFA - Hibaolv./Javítás
2db: 80.000.- Ft +ÁFA Hibaolv./Javítás
3db: 100.000.- Ft +ÁFA Hibaolv./Javítás
4db 120.000.-Ft+ÁFA Hibaolv./Javítás

A számítógépes hibakiolvasás - hibajavítás munkafolymatát, az izzítógyertya szerelését követően az autó elektronikai rendszerébe történő csatlakozással, autospecifikus számítógépes programmal végezzük el! - INGYENES!

Beletört izzítógyertya kifúrás, leszerelt hengerfej esetén:
1 db: 20.000.-  +ÁFA
2 db: 30.000.-  +ÁFA
3 db: 40.000.-  +ÁFA
4 db: 50.000.-  +ÁFA

A már beletörött, vagy a szerelés folyamán beszakadó ízzítógyertya eltávolítása + 20.000.-Ft/db +ÁFA

A számítógépes hibajavítás, a szerelést követően az autó elektronikai rendszeréből, ingyenes! 

Az izzítógyertya menetes része csere esetén (amennyiben nem cserélték azt a szervizkönyv javaslata alapján), a motor blokkba általában általában beletörik, és benne marad, a gyertya nem jön ki egészben, hanem darabokban. 
 
A szerelőműhelyek álláspontja az, hogy ezt a beleszakadt menet részt meg sem próbálják "kioperálni", hanem a Hengerfej levételét javasolják, mely szerfelett költséges, minimum 300.000.-Ft - 1.000.000.-Ft bekerülési költséget, és legalább 15 nap kiesést jelent a közlekedésből, az ügyfél számára.
 
devil_car_system_logo.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 1
Heti: 520
Havi: 1 397
Össz.: 113 794
Oldal: IZZÍTÓGYERTYA SZERELÉS - KIFÚRÁS - KISZEDÉS
VATTACUKOR POPCORN GÉP PAVILON SÁTOR - © 2008 - 2019 - vattacukorkiraly.hupont.hu